TUTORIAL CREARE CONFIGURATIE FOLOSIND CODEZULU BIND MAKER

In jos

TUTORIAL CREARE CONFIGURATIE FOLOSIND CODEZULU BIND MAKER

Mesaj  CaLu la data de Vin Mar 27, 2009 3:08 pm

- Ce este un config ?
- Configul este un fisier .cfg care este salvat in folderul cstrike din directorul principal al jocului Counter-Strike.
>> Intrebarea #2
- Cu ce ma ajuta acest config ?
- Acest config te ajuta sa iti cumperi mai repede arme, sa trimiti mai repede mesaje, say sau say_team, sau sa scrii mai repede o comanda in consola. De asemenea, iti incarca si datele personale, cum ar fi numele, culoarea tintei, culoarea scrisului, etc.
>> Intrebarea #3
- Daca am un config separat, cum il pornesc ?
- Scrii in consola comanda exec <numele>.cfg. Exemplu: "exec xi.cfg".
>> Intrebarea #4
- Programul este compatibil si cu Condition Zero ?
- Da.

Pasul 1
- Descarcam programul CZ Bind Maker de aici big grin http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=bindmaker&filename=CZBindMaker.1.1.5.1.exe&use_mirror=internap.
Nume Fisier: CZBindMaker.1.1.5.1.exe
- Descarcam .NET Framework 3.0 de aici http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=10CC340B-F857-4A14-83F5-25634C3BF043&displaylang=en
Nume fisier: dotnetfx3setup.exe
** De ce trebuie neaparat sa descarci .NET Framework 3.0 ? Pentru ca programul contine librarii necesare limbajulul de programare in care a fost scris acest program. Daca ai deja o versiune instalata, nu trebuie sa mai descarci prezenta versiune, decat daca esti sigur de ceea ce faci.


Pasul 2
- Deschidem dotnetfx3setup.exe si asteptam sa se instaleze. Dupa ce termina, este posibil sa va intrebe daca doriti sa reporniti calculatorul. Dati YES (DA).
- Dupa repornire, rulati fisierul CZBindMaker.1.1.5.1.exe si instalati programul unde doriti.
- Dupa instalare, porniti programul. Vi se va cere sa il duceti catre config.cfg. Selectati acest fisier din directorul cstrike sau czero.

Pasul 3
Ce facem apoi ? In dreapta, avem numele armelor si o casuta in dreptul lor. Bifam ce arma dorim, sfatul meu este sa bifam si Primary Ammo (cumpara gloante pentru arma) sau Secondary Ammo (cumpara gloante pentru pistoale). Depinde ce doriti sa cumparati. De asemenea, putem cumpara doar cateva incarcatoare, bifam Primary Ammo (clips) sau Secondary Ammo (clips), dupa preferinte, si selectam cate incarcatoare dorim. Apoi selectam ce tasta dorim din tastatura de mai jos, si apasam butonul Add Bind, de sus.
Observati ca in spatiul acela gol a aparut un rand, acela este randul cu bind-ul creat, si poate fi oricand editat, prin metoda urmatoare: Click Dreapta pe bind >> Edit This Bind >> In Bind Maker.

** Aveti grija sa nu puneti 2 arme pe aceeasi tasta, sau 2 pistoale, consumi banii degeaba.

OK, sus de tot este o lista, numita Radio Commands, aici poti pune comenzi de radio, doar selectezi din lista, si mai jos ai Say si Team Say si un spatiu. In acel spatiu scriem un text, apoi selectam ce fel te text, Say sau Say_Team, apoi bifam casuta din fata. De asemenea, selectam o tasta, si apasam iar pe butonul Add Bind.

** Daca dorim sa stergem un bind, il selectam din lista, apoi apasam pe Delete Bind, de langa Add Bind.

Ca sa cream setarile personale, dam click pe Config Editor de sub meniul cu arme. Aici ne putem seta numele, culoarea si tipul tintei, si tipurile de meniuri sau alte setari.
** Aici nu trebuie sa mai selectati un buton.

Acum totul este aproape gata. Trebuie sa salvam tot ce am facut pana acum, si facem click pe "Save Settings", buton aflat langa Delete Bind.

http://upload7.postimage.org/165050/photo_hosting.html


Apoi puteti porni jocul Counter-Strike, sau Condition Zero si sa va bucurati de setarile facute.

>> NOTE <<
- Nu este recomandat sa selectezi butoane care deja au o functie in joc.
- Daca folosesti, de exemplu vesthelm;vest; iti va cumpara doar vesta cu casca, iar daca nu ai destui bani, in cazul acesta $1000, dar ai cat pentru vesta simplu, $650, va cumpara doar vesta.
- Poti salva toate acestea intr-un alt fisier decat config.cfg, cu conditia sa NU selectezi la inceput config.cfg si toate bind-urile sa le copiezi in acel fisier care doresti, de preferabil tip .cfg.Cam atat ! Sper ca va este de folos !
avatar
CaLu
Moderator
Moderator


Sus In jos

Re: TUTORIAL CREARE CONFIGURATIE FOLOSIND CODEZULU BIND MAKER

Mesaj  N!K3 la data de Vin Mar 27, 2009 3:13 pm

Mresi de cand il cautam chair mersi Cool Cool Very Happy Very Happy Very Happy Embarassed Embarassed Smile Smile
avatar
N!K3
Admin
Admin

Status : Numaru meu de tel e:0720688570

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum