Cum sa facetzi browser

In jos

Cum sa facetzi browser Empty Cum sa facetzi browser

Mesaj  PlAyBoYkid la data de Joi Apr 02, 2009 4:31 pm

In primul rand descarcati programul din "Resurse" si il instalati; il gasiti in Start->All Programs->e ultimul

Sa incepem:(programul e aproape ca word-ul)
Dati "New Project"->"Windows Froms Application"->mai jos scrieti un nume->dati "OK"
V-a aprut o fereastra "Form1"(daca vreti sa modificati numele dati click pe fereastra si in dreapta jos este ceva si scrie "Text" si acolo puneti ce nume doriti)
Daca nu aveti in dreapta "Toolbox" dati in meniul "View".
Dati click pe "Toolbox" si click pe "All Windows Forms" si jos jos scrie "WebBrowser" dati dublu-click pe el si va va aparea in fereasta inca ceva aceea este casuta in care va aparea site-ul.
Pt. a vedea ce site vreti dati un click in interiorul casutei si in dreapta scrie "URL" si acolo puneti adresa pe care doriti sa intrati.
Dupa cum vedeti in programul pe care lam postat pe forum este un Button pe care scrie "Info ! ! !" daca vreti sa faceti si voi unul dati click pe "Toolbox" si cautati "Button" dati dublu-click pe el si va va aparea in fereastra.Daca vreti sai schimbati numele dati un click pe el si in dreapta jos e ceva si scrie "Text" acolo puneti numele dorit.Dar ca sa mearga dati dublu-click pe button si va aparut ceva acolo scrieti "Message.Show("My First Message" , "Message" , MessageBoxButtons.OK , MessageBoxIcon.Asterisk);" fara ghilimele la inceput si sfarsit .
Dupa cum vedeti am pus si o imagine. Daca vreti si voi sa puneti dati click pe "Toolbox" din stanga si cautati "PictureBox" si dati dublu-click pe el. Ca sa selectati o imagine dati click-dreapta pe casuta ce va aparut si si dati click pe "Choose Image" , dati "Import" si selectati imaginea dorita.Dupa care daca nu va mai aparut butonul si browseru dati click-dreapta pe imagine si dati click pe "Send to Back" si va vor aparea.(voi va mariti imaginea cat doriti).
Ati vazut cred ca am pus si data in program. Daca vreti si voi sa o puneti dati click pe "Toolbox" si selectati "DateTimePicker" si va va aparea data exacta.

Si cam atat.

Daca aveti neclaritati nu ezitati sa postati si va raspun in cel mai scurt timp.
PlAyBoYkid
PlAyBoYkid
Admin
Admin


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum