Rezolvarea erorii "svc_bad" care da jucatorii afara

In jos

Rezolvarea erorii "svc_bad" care da jucatorii afara

Mesaj  Vizitato la data de Dum Mar 29, 2009 7:34 pm

Am vazut ca toti aveti acea eroare mare cu svc_bad care va apare in consola si da toti jucatorii afara de pe server. Cum o rezolvam? Mai jos aveti 2 metode. Prima zic eu ca este necesara, iara daca va mai da aplicati-o si pe 2. Pentru inceput eroarea este "declansata" din HL si ne apare acea chestie cu svc_ban . Ea mai provine si din cfg-urile voastre deoarece serverul se suprasolicita cu atatea date sau din pluginurile amxmodx, adminmod, statsme deoarece tot la fel, sunt prea numeroase.
I:
Intrati unde aveti voi instalat serverul apoi in cstrike si apoi deschideti fisierul server.cfg . In el adaugati urmatoarea linie:
Code:
sv_timeout 22


Apoi downloadati acest plugin: http://files.filefront.com/cl+dlmaxzip/ ... einfo.html
Inauntru este un plugin disponibil pentru toate versiunile de amxmodx si de amxmod. In caz ca nu aveti 1 dintre modurile acelea aplicati-o decat pe aceea cu sv_timeout 22 deoarece este singura posibila pentru adminmod si va merge 100%.
Luati pluginul pentru versiunea voastra de amxx si duceti-l in addons/amxmodx/plugins. Apoi intrati in addons/amxmodx/configs , deschideti plugins.ini si acolo adaugati urmatoarea linie sub celelalte existente:
Code:
cl_dlmax.amxx


Author (PHOTO): http://i231.photobucket.com/albums/ee11 ... BYGAME.jpg
II:
Eroarea provine din engineurile din AMXMODX si din pluginurile acesteia. Ca sa nu va mai dea aceasta eroare copiat urmatoarele engineuri si pluginuri in addonsul personal de la server: http://files.filefront.com/modulesrar/; ... einfo.html
Eroarea mai apare si prin lipsa de neoriginalitate. Adica 1 creaza un addons, il da mai departe, acesta modifica pluginuri , altu engineurile, altu textele din data si asa apare eroarea. E bine sa va faceti un addons propriu, original!
Uitati un amxmodx default si configurat cat de cat care este lipsit de aceasta eroare: http://files.filefront.com/amxmodxrar/; ... einfo.html

Momentan aceste 2 metode va scapa 100% de eroare. Este indicat sa faceti decat prima metoda iar daca tot va da eroare aplicati si 2. Pe viitor voi imbunatati acest tutorial. BFT!

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum